Кадър topnovini.bgНямах пари да погреба Иван Ласкин. След като той почина,

...
Кадър topnovini.bgНямах пари да погреба Иван Ласкин. След като той почина,
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева пред Ники Кънчев във Важното за теб: Нямах пари да погреба Иван

Кадър topnovini.bg

" Нямах пари да погреба Иван Ласкин. След като той умря, се оказа, че нямам средства, с цел да го изпратя ". Това шокиращо самопризнание направи Алекс Сърчаджиева в диалог с Ники Кънчев в новата му видео поредност " Важното за теб ".

Както е известно, звездата от " Васко да Гама от село Рупча " издъхна при започване на януари, откакто преди този момент няколко месеца се бореше за живот. Терапията погълнала всички спестявания на актрисата и когато Иван се споминал, се оказало, че жена му няма нужните 4000 лв., с цел да го изпрати почтено. В този миг ръка й подали най-близките другари на артиста, които не я изоставили.

" Благодаря на хората, които застанаха до мен. Такива неща не се не помнят. И по този начин - на мен ми се случи в границите на 3 месеца безусловно да фалирам. Това беше едно от най-обидните неща, които ми се случиха. Стигнах до такава степен и не ме е позор да го кажа, че на процедура аз нямах пари да го погреба. Да, чак до такава степен. Аз изгубих най-скъпия си човек и Господ ми даде любовта на доста хора. Нямаше да се оправя без това нещо по никакъв метод ", призна в прочувствената си изповед Александра Сърчаджиева.

" Важното за мен през днешния ден е София. Нищо друго не желая. Искам да съм жива и здрава, с цел да я отгледам. Искам детето ми да е добре, да е щастлива и да имам хората, които са към мен ", показа Сърчаджиева, представена от " Уикенд ".

След като при започване на тази година младата актриса и тв водеща загуби своя обичан Иван Ласкин, животът й единствено за няколко минути се прекатурна на 180 градуса. 

" Не паднах духом. Стегнала съм се, поради София. Аз нито се окайвам, нито има защо да се окайвам. Човек си минава през някакви неща. Страшни са. Намираш смисъл да продължиш напред. Моят смисъл е София. Това е ", доверява тя.

Буквално 4 дни след гибелта на Ласкин, на Александра й се наложило да играе на сцената, освен това в комедиен театър. Трябвало да застане пред аудитория от 600 души и " да се прави на маймуна ". 

" В този миг мислех, че ще умра. Събрах сили и излязох на сцената. В момента, в който се появих пред публиката, настъпи гробовна тишина. Муха да бръмне, ще се чуе. Това ме смути – мислех си, че чакат нещо кой знае какво от мен, че гледат по какъв начин ще се изложа. И най-после, когато излязох за реверанс, залата гръмна в оглушителни аплаузи. Това бяха най-силните овации, които съм получавала в живота си, за цялата си кариера. Зрителите демонстрираха, че са до мен, това бе техния алегоричен знак за поддръжка ", доверява Александра.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР